Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 21 december 2022

Godmorgon, alla fina som tittar in hos mig. Idag är det skolavslutningsdagen och utomhus är det mörkt med en temperatur på 4 grader varmt.

Igår efter jobbet fixade Marielle och jag en julklapp till vår chef Märit. Sedan åkte jag till Maxi och där mötte Mats upp mig så vi kunde handla all julmat tillsammans med alla andra. Det var många ute och då har jag svårt att tänka så det var tur att jag hade gjort en lista innan. Jag hoppas att det mesta kom med hem och att sen kanske jag får komplettera lite i slutet av veckan.

I går kväll dekorerade Mats sitt pepparkakshus med glasyr och sedan sparade han resten till barnen om de vill dekorera det med godis när de kommer.

Idag ska Mats börja lite senare för att jag ska åka med honom idag eftersom vi ska ha julfest efter att eleverna gått hem idag. Sedan kommer han och hämta mig och Annika, snäll som han är. 💜

Nu börjar julkänslan infinna sig här i detta hem och jag tror att det kommer bli ännu mer när barnen kommer hem. Det ska bli skönt med jullov nu och jag ska bara samla energi inför en ny vårtermin.

En rolig sak måste jag ju berätta, jag har ju gått en kurs på 7,5 p, Kost näring och hälsa. Det har varit en distanskurs och igår när jag loggade in för att se om de rättat tentan så visade det sig att jag hade klarat tentan. Så nu har jag godkänt på alla momenten vilket innebär att jag har klarat kursen, jag som inte trodde att jag skulle klara tentan. Så himla skönt är det för i slutändan ville jag ju lyckas, även om jag sa att jag inte skulle bli besviken om jag inte klarade kursen då det var en ganska hög nivå på allt.

Min julkalender:

Skriv ett sms till en person du inte haft kontakt med på länge.

Nu vill jag önska dig en härlig onsdag, kram Susann 💜

6 kommentarer