Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 22 december 2022

Godmorgon så här dan för dan före dopparedan. Jag har varit uppe med tuppen idag så här första lediga dagen på jullovet. Jag tror det beror på att jag gick och la mig väldigt tidigt i går kväll då jag var helt slut.

Igår var det avslutning med eleverna på jobbet. Alla elever kom vid skolstart 8:45 och sedan kom deras skolskjutsar klockan 10.00. På den tiden hann vi gå tipspromenad, spela spel, fika och sjunga julsånger tillsammans. Det blev en trevlig avslutning på denna termin.

När eleverna hade gått hem så fixade vi och städade det sista för att sedan ha vår julfest. Annika, Marielle och jag köpte Max för att sedan äta den på skolan innan vi satte igång med festligheterna. Vi lekte lekar och sjöng. På julklappsleken hade jag tur i första rundan och fick öppna fem paket fast sedan i andra rundan slutade jag med ett paket, ett par cykellampor. Ja, så kan det gå…

Utav Märit fick alla en julklapp och det som var i var det här, tack så mycket 😊

Marielle och jag hade varit och köpt julklapp till Märit igår som var från oss personal. Hon fick två pussel, en bubbelflaska och chokladpraliner från Johannas.

Annika och jag åkte sedan hem med Mats vid klockan 17.00 och då var jag supertrött som hållit igång hela dagen och jag stupade tidigt i säng och sov gott ända till 5:45. nu har jag hållit igång sedan klockan sex, en timme. Jag har hunnit diska, sätta igång en maskin tvätt och bäddat vår säng.

Idag kommer dottern med sambo så då jag vill ha det mesta i ordning och städat så jag bara kan umgås med dem. Så jag ska avsluta här med min julkalender för att sedan städa klart inför julhelgen.

Utmana dig och prova något nytt idag.

Nu vill jag önska dig en bra torsdag, kram Susann 💜

6 kommentarer