Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 22 juni 2022 – sista jobbdagen 🌞

Godmorgon, hÀr vaknar jag upp lite seg och ingen sol i sikte. Temperaturen ligger pÄ 16 grader sÄ det kÀnns kallare mot vad det kÀnns nÀr solen skiner. Jag hoppas att solen tittar fram lite senare under dagen för jag valde ÀndÄ klÀnning som dagens outfit.

IgÄr jobbade jag en liten stund efter att jag och Marielle varit pÄ en överlÀmning pÄ fm. Nu Àr allt nerpackat pÄ skolan sÄ det bara Àr för flyttpersonerna att bÀra allt upp till vÄning 2 och 3. Det Àr tur det Àr nÀra.

IgÄr gick jag tillsammans med Annika mot Lindsdal för Rasmus hade varit och tagit bilen. Annika brukar gÄ sÄ dÄ gjorde jag följe och sista biten Äkte jag buss. Det blev en hÀrlig promenad med massor av snack, vi har alltid nÄgot att prata om.

NÀr jag kom hem sÄ fixade jag och donade inför kvÀllen dÄ Malin, MÀrit och Annika skulle komma och diskutera boken Eufori. Strax innan de skulle komma hann jag vila lite i solen. NÀr d kom blev det sÄklart bubbel som vi drack i solen. DÀrefter lagade jag oumphwok pÄ vÄr stekhÀll och det blev mycket mat som vanligt. Rasmus sa att det var alldeles för mycket mat och det hade han rÀtt i. Maten var uppskattad och efter maten diskuterade vi vad vi tyckte om boken. Det Àr alltid kul att diskutera en bok dÄ en alltid fÄr lite nya infallvinklar. Jag gav boken 3+ utav 5 poÀng.

Sedan blev det kaffe och till kaffet hade jag jordgubbar, grÀdde, vattenmelon och apelsin. Det blev ett litet fruktfat plus lite vegangodis. Sedan satt vi och pratade om allt möjligt tills vi kom pÄ att vi var tvungna att skriva pÄ en lÄt till en kollega som fyller 40 Är i sommar. Vi ville sjunga den för honom idag nÀr vi Àr pÄ jobbet och det Àr ju sista jobbdagen idag. Stackars Malin som bara fick hÀnga pÄ skrivandet nÀr vi andra arbetar pÄ samma stÀlle. Till slut kom vi fram till en sÄng Àven om vi ville ha den lÀngre Àn vad den blev.

Det blev en lyckad kvÀll igÄr och nÀsta tillfÀlle ska vi vara hos Malin och lÀst boken, SlÀkte av Torbjörn Flygt.

Idag ska jag ta MÀrits bil in till Centrumskolan för hon blev hÀmtad igÄr av sonen Carl. Jag tror att vi kommer sluta ganska tidigt och dÄ hinner jag luncha med Rasmus och Tova pÄ stan. Annars fÄr jag bara Äka med dem hem.

IkvÀll har vi bokat en paddelbana för Rasmus vill gÀrna prova att spela fast Tova Àr egentligen inte sÄ sugen fast idag har hon inget direkt val. Vi hoppas att hon ska tycka att det Àr roligt sÄklart.

Nu önskar jag er en trevlig onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer