Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 27 september 2022

Godmorgon denna gråa morgon med en utomhustemperatur på 12 grader. Idag känner jag mig utvilad för en gångs skull.

Igår fick jag och mina kollegor ett helt underbart dopp vid kallbadhuset. Det var 14 grader i luften och 14,6 grader i vattnet. Det blåste lite fast det gjorde att vattnet kändes varmt och det är så fint med slottet i bakgrunden.

Middagen igår kväll hade Victor och Torun fixat, fondue så det kändes väldigt lyxigt att slippa laga mat och bara sitta tillsammans runt bordet och äta. Det var mysigt.

Vad händer idag då?

Idag blir det hemkunskap på Centrumskolan och eleverna ska få laga ”kebab” och på teorin ska vi diskutera konsumenträttigheter.

Det blir ingen löpning för mig ikväll för Madeleine och Karin kunde inte springa ikväll och då passar jag på att ta det lugnt och samla energi för imorgon ska vi har AW.

Igår fick jag äntligen ut min inbjudan till min 50 årsfest. Jag har verkligen funderat fram och tillbaka hur jag skulle göra, inget firande, öppet hus eller fest och jag landade i en fest. Vi kommer att vara i vårt uterum och där får vi plats ganska många om vi möblerar om. Jag bjöd 43 stycken med en blandad konstellation av släkt, vänner och kollegor. Så nu ska jag bara planera mat, jag antar att jag gör det lätt för mig och beställer någon planka av något slag antingen på Maxi, Magneten eller City Gross. Temat för festen tänker jag blir sång och musik och kanske att det till och med blir någon tävling i form av något musikquiz eller liknande.

Nu önskar jag en härlig tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer