Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 4 januari 2023

Nu sitter jag hemma i min soffa och skriver detta inlägg. Vi vaknade upp till ett regnigt Malmö. Det är lite tråkigt när det regnar hela tiden. En känner inte att en vill vara utomhus då. Jag vaknade tyvärr med huvudvärk så det kändes som jag bara ville hem för att vila och få bort huvudvärken.

Vi valde att åka hem på förmiddagen för jag var inte på humör att hitta på något då jag hade huvudvärk och det är en sådan huvudvärk som inte går över av tabletter. Vi fick lite trevlig tid tillsammans med barnen och nu får jag se när vi kan ses nästa gång.

När vi skulle åka var pusslet nästan färdigt och bara efter att vi kört en kvart så var pusslet färdigt. De är väldigt bra på att pussla min familj.

Det regnade hela vägen hem, så tråkigt. Jag sov halva sträckan fast huvudvärken försvann inte som jag hade hoppats på. Det var skönt att komma hem och vi gjorde inte många knop då jag tänker att det kanske är vila som jag behöver för att bli av med huvudvärken. Jag brukar ha sådan här huvudvärk typ en gång i månaden och då hjälper inga tabletter. Jag tog tabletter ikväll fast det var till ingen nytta.

Jag såg att Christel hade fått en rolig bok i julklapp där hon svarar på frågor och jag tänkte att jag också skulle svara på samma frågor som henne för hon lägger ut frågorna på onsdagar och idag är första gången som hon har lagt ut frågor.

Första delens rubrik är Jag vill mycket som jag helst skulle vilja att jag inte ville.

Att jag gärna vill att det ska hända något hela tiden. (Min man kan bli lite trött på mig ibland.)

Frisyr: Halvlångt och hängandes eller oftast uppsatt i tofs.

Utmärkande drag: Små händer

Klädstil: Svarta och enkla.

Jag ser bäst ut i: Kläder som jag tycker om och känner mig bekväm i.

Favoritdoft: Nybakat.

Jag är beroende av: Bekräftelse som många andra.

Det första jag gör på morgonen: Tittar på sociala medier

Den viktigaste personen i mitt liv: Maken Mats.

Dennes bästa egenskap: Bejakande

Så här träffades vi: Vi gick förskollärarlinjen tillsammans. Vi blev ihop sommaren 1992 då det var en termin kvar av utbildningen.

Utbildning: Grundskola, Gymnasieskola- Social linje,

Högskola/universitet: Kalmar högskola – Förskollärarlinjen

Nuvarande yrkestitel: Resurslärare

Titel jag eftersträvar: Ingen

Min förebild: Birgitta Herloff en kollega som jag har jobbat med.

Min husgud: Vet inte.

Mitt motto:  Jag har inget motto, fast försöker tänka på mina ledord som är positiv, ansvar och openminded i allt jag gör.

Favoritcitat : Du vet väl om att du är värdefull, (psalm 791)

Filmen om mitt liv är: Pågående, levs här och nu.

Om jag var ett djur skulle jag vara: Jag vet inte, när jag yngre sa alla att jag var envis som en åsna fast det tycker jag inte själv. 🤣 Jag kanske är mer glad som en lärka.

Nu ska jag snart ta kväll och jag hoppas att imorgon har min huvudvärk gått över. En till natts sömn måste väl ändå göra susen.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

4 kommentarer