Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 5 januari 2021

Godmorgon alla fina 💜

Här har jag startat upp min dag och Mats sover fortfarande, Han brukar typ aldrig vara sjuk fast nu verkar han ha blivit riktigt sjuk, hostig och matt i kroppen, dock ingen feber. Jag hoppas att det snart går över för det är så tråkigt att vara långledig och sedan inte kunna hitta på något.

Jag har redan startat en maskin tvätt och även jobbat en liten stund nu på morgonen. Nu är äntligen beställningen gjord till Centrumskolan så vi får varor på måndag när vi börjar igen. Jag ska även se över mina kommande lektioner så jag är förberedd när eleverna kommer på tisdag.

Nu sitter jag i soffan framför tvnyheterna och bloggar. Jag har ännu inte hunnit läsa de bloggar som jag brukar göra, ska göra det efter detta inlägg. Det är mysigt att starta upp dagen med att se hur alla bloggvänner har det, vad de har gjort. Det blir som en liten familj även om en inte träffats IRL.

Den här dagen kommer bara att gå till att fixa all tvätt som tycks aldrig ta slut. Jag behöver nog åka till affären och handla lite nu när vi är hemma igen. Vi har ätit upp den sista julskinkan och sillen så nu är vi trötta på julmat. Jag ska nog göra någon pasta rätt idag, kanske svamp och spenat. Vi får se vad jag mer köper som jag kan laga i veckan. Det får nog bli mest vegetariskt eller fisk.

Idag ska jag se om jag kommer ut på en promenad, dock tycker jag det är tråkigt att gå själv. Jag får se om jag får med någon, en vet ju aldrig.

Jag önskar er en bra onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer