Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 7 juli 2023.

Innan jobbet körde jag Rasmus till tåget, han skulle åka hem till Malmö igen.

Idag har det varit en chill dag på skolan, alla betyg är satta så nu blir det mest att umgås den sista tiden som är kvar på terminen.

I eftermiddag hade vi friskvård, terminens sista och vi spelade padel. Vi var 13 stycken som spelade idag och vi hade tre utomhusbanor. Den här gången gick bättre än förra, hamnade på 6:e plats. Det har lite med lottningen att göra hur en sedan placerar sig.

När jag kom hem var det bara till att göra sig i ordning för en kvällskonsert i Bjursnäs bygdegård. Mats hade fixat picknickkorgen så det var bara för mig att bli färdig så vi kunde hämta Malin och Urban klockan 17.00.

Vi skulle lyssna på Linnéa Henriksson och som förband var Molly och Elliot. Molly är vårt fadderbarn och Elliot hennes storebror. De skulle spela på scenen utomhus innan Linnéa som sedan spelade inne i bygdegården.

Det var en fin kväll och vi hade brassestolarna med oss. Vi åt vår medhavda mat som Mats gjort till oss, sallad där vi kunde välja på kyckling, tonfisk eller räkor. Det var mysigt att sitta i solen och äta.

Klockan 20:00 började Linnéas konsert och det var en trevlig konsert. Jag gillar närheten som blir i en bygdegård.

Jag är ingen person som brukar åka på konserter fast den här gillade jag. Jag gillar Linneas texter, de är så nakna och ärliga på ett fint sätt. Hennes snack mellan låtarna kändes personliga och fina och gjorde att helheten blev perfekt.

Tack för en underbar kväll 💜