Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndag och tisdag i vecka 23 2023

Godkväll, här kommer ett inlägg första för den här veckan.

Igår jobbade Mats hemifrån och jag vilade i stort sett hela dagen eftersom jag var trött från helgen. Det blev mycket sova i soffan. Vi hann med en liten tur till stan för att köpa present till Daniel som fyllde år igår den 5 juni.

På kvällen kom Victor och Rasmus för att vi skulle gå ut på en pub med kusinen som fyllde 18. Mats och jag följde med och Daniels familj var också med förutom Daniels lillebror Sigge. Det blev en trevlig kväll och kusinerna bjöd Daniel på cider och shotar. Vid klockan 23 stängde puben och vi åkte hem för att sova. Jag var chaufför eftersom jag var för trött för alkohol.

Idag blev det sovmorgon och vid niotiden steg jag och Mats upp för ett dopp vid Värsnäs. Det var 18,7 grader i vattnet så en perfekt start på den här dagen.

På vägen hem köpte vi frallor och sedan åt vi frukost tillsammans med Victor och Rasmus. Klockan tolv spelade vi padel och Mats och jag vann över grabbarna. Än så länge kan de gamle.

Efter padeln var det vila som gällde för mig för vid klockan 17:00 var vi bjudna till Daniels 18 årskalas. Vi hade köpt ett påslakanset och ett lakan på hemtex för han önskade sig ett skönt påslakan. Utav våra barn fick han en champangeflaska och ett Amaronevin. Kanske dröjer det innan han lär uppskatta smakerna från flaskorna.

Vi bjöds på grillat och tårta. Det blev även ett musikquiz som Marie testade på oss. Mats syster älskar att göra sådana quiz och nu ville hon testa det hon skulle ha med sina kollegor på sitt jobb.

Vid åttatiden traskade vi hemåt för att ta kväll. Jag hann även se över mina lektioner inför imorgon.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer