Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 9 november 2022

Godmorgon från Lindsdal. Idag är det 6 grader i luften och med en fin himmel. Jag hoppas det blir en fin dag, en riktig höstdag. Än så länge känns det som om snön kommer hålla sig härifrån ett tag till även om jag läste att den första snön hade kommit hos bloggvän som bor lite mer norröver.

Idag är det dags för mig att jobba efter en hel veckas ledighet där jag hunnit med en trip till Paris. Det känns lite segt att börja jobba fast jag vet att jag kommer att komma in fort när jag väl är på plats. Idag står det språk, sv och hemkunskap på schemat. Eleverna ska baka morotskaka och lyssna på ett podavsnitt om matmärkningar.

Det ska bli kul att träffa alla elever och kollegor igen såklart. Veckan kommer att gå fort och snart är det helg igen. Ikväll ska jag agera taxi för Mats ska på AW och jag är skyldig honom lite som chaufför. Oftast är det jag som behöver hans hjälp med transport.

Idag är det ordet hjärngympa som står i fokus i Christels fotoutmaning. Jag har funderat ett tag på vilken bild jag ska välja. Det fick bli ett kort på en bok som Anders Hansen har skrivit, Hjärnstark. Det var den här boken som jag kom att tänka på när jag läste hjärngympa.

Nu önskar jag dig en härlig onsdag, kram Susann

4 kommentarer