Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 10 november 2022

Godmorgon, nu är allt som vanligt igen. Jag sitter i soffan i tv-rummet och skriver inlägget och temperaturen utomhus är 10 grader. Det är en liter dyster känsla ner en tittar ut genom fönstret, igår var himmelen mycket klarare och det var inte så grått.

Idag kunde jag sova lite längre och vaknade runt sju och inte innan klockan sex. Det är en skön känsla. lite mer utvilad. Jag låg kvar i sängen ett tag och läste inläggen som mina bloggvänner gjort. Tyvärr kan jag inte lämna avtryck hos dem även om jag tror att jag har gjort det. Ett tag kunde jag fast det inte såg ut som det fast nu märkte jag att mina kommentarer inte syns. Det är lite tråkigt tycker jag, jag finns fast jag syns inte 😩

Vad händer för er idag?

Här blir det Centrumskolan som vanligt och det går fort till helgen då jag bara arbetar halva veckan. Idag är det språk som står på schemat så jag ska ha både eng och sv. Jag hoppas jag ska hinna göra någon lektionsplanering idag också, får se.

När jag kommer hem från jobbet så ska jag sova för ikväll har jag tänkt träna med Sweden runners eftersom det inte blev något förra veckan. Jag känner att min kropp behöver lite löpning efter en långweekend i Paris.

Igår blev jag firad av mina kollegor med blommor och jag fick även en flaska bubbel och ett spel. Tyvärr hade vi redan spelet fast jag ska byta det till ett annat. Det kanske jag kan göra i helgen, då vi inte har några direkta planer. Jag får väl tillägga vad jag vet för nu kommer jag inte veta säkert på ett tag. Jag fick ju en överraskningshelg av min syster Fatimah och hennes sambo Andreas. Helgen den 25-27 november händer det något fast jag vet inte vad. Det är spännande och jag ser framemot det. Jag kommer att berätta om det här såklart.

I dagens utmaning av Christel är ordet hänger i fönstret. Jag letade lite bland mina bilder och den här bilden får representera dagens tema.

Nu önskar jag dig en helt underbar torsdag, kram Susann 💜

6 kommentarer