Jag,  Sjukskriven/Arbete

Överraskning för Mats och Christian.

Igår var det dags för vår lilla överraskningsträff som Linda och jag hade planerat. Vi har ju det som en tradition att hitta på saker för varandra. Igår hade vi planerat ett restaurangbesök på Villa famiglia som ligger söder om Kalmar. Vid halv fem kom de och hämtade oss och då var det bara för Mats att följa med. Linda hade bokat bord till klockan 17 och till slut kom vi rätt för vi var lite ofokuserade när vi åkte och skylten var inte jättesynlig.

Jag åt pizza och sedan en citronglass till efterrätt. Det var gott. Jag hade hört ganska mycket om stället fast jag tror att jag hade lite för höga förväntningar. Vet inte riktigt vad jag väntat mig fast kände att det inte var så speciellt som jag trodde.

När vi hade ätit åkte vi hem till oss och spelade Gin rummy. Mats vann överlägset igår och jag hamnade på minus. Vi hann inte riktigt spela färdigt innan fotbollen började så vi halvtittade på första halvlek medans vi spelade klart. Det var synd att Sverige inte riktigt fick till det med sina avslut mot England. Semifinalen slutade 4-0 till England. Vi gjorde allt vi kunde för att stötta vårt lag såklart. 😊

Det blev en trevlig överraskning, så nu får vi se vad Mats och Christian hittar på för överraskning nästa gång.

Tack för en trevlig eftermiddag/kväll 💜

3 kommentarer