Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 27 juli 2022

Godkväll till er som tittar in hos mig. Tittar ni på fotbollsmatchen mellan Frankrike och Tyskland? Det är det som går på vår tv just nu. Det är den andra semifinalen så snart vet vi vilka som ska möta England i finalmatchen.

Idag har det varit en lugn dag och jag började morgonen med promenad och bad tillsammans med Marielle. Vi träffades klockan 8.30 på parkeringen vid Långviken. Vi gick den lilla rundan på Stensö och sedan badade vi vid hopptornet. Det var 17 grader i luften och 18,6 grader i vattnet och regnet hängde i luften fast vi klarade oss. Det var en perfekt star på dagen.

Sedan åt vi frukost som jag hade med mig. Det är alltid mysigt att träffas så här på en promenad och Marielles hund Frank var också med.

Vid klockan 11.30 hade jag tid hos fysioterapeuten för stötvågsbehandling utav min onda fot. Resten utav dagen har jag vilat, och packat inför vår lilla trip imorgon som först går till Malmö och sedan till Tyskland.

Nu är det snart sängen för mig för jag tänker att jag ska komma upp i vettig tid imorgon och hoppas vi kan vara färdiga för avfärd runt åtta.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer