Roliga intervaller 🏃🏽‍♀️😱

Idag har jag många saker på Centrumskolan känns det som. Jag har haft engelskalektion, spelat yatzy, gått på promenad och planerat. Tiden går verkligen fort när en har mycket att göra.

På vägen hem åkte jag runt Maxi och handlade för imorgon kväll kommer Annika och då ska vi laga mat. Jag tänkte att jag ska göra en vegansk paj med spenat och champinjoner. Sedan när jag kom hem var jag tvungen att vila för jag var ganska trött.

Ikväll var det träning med Sweden runners och det var faktiskt roliga intervaller. Vi skulle springa 30 sek stå still 30 sek och sen springa tillbaka till urspungsplats så intervallerna var 30, 45, 60, och 75 sek med 30 sek stående vila. Sedan gjorde vi tvärtom 75, 60, 45 och 20 sek. Det var jobbigt att hinna tillbaka till där vi började. Efter intervallerna körde vi styrka för mage och baksidan av benen, skitjobbigt.

Sedan skulle vi åka och bada och ikväll var vi bara två fast på vägen dit kom vi precis när en olycka hade inträffat med en bilist och mopedist. Vi stannade och såg till så att de ringde 112 för båda verkade ganska chockade. Vi stannade kvar till ambulans och brandkår kom och de kom dit väldigt fort. Det var som tur var ingen utav förarna som var allvarligt skadade, de var nog mest chockade.

När de var omhändertagna så åkte vi till kallbadhuset och doppade oss. Det var 8 grader i luften och 8,5 grader i vattnet. Jag tyckte det kändes kallare fast det berodde nog på att det var mörkt och blåste.

När jag kom hem värmde jag soppan som vi åt häromkvällen och tittade på en julfilm. Mats var och repade med lokalteatern. Fast nu när klockan är 22.00 så har han precis kommit hem så nu ska jag gå och lägga mig.

Jag hoppas ni haft en bra torsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *