Semesterdag 27 den 1 augusti 2020

Det är lördag och som vanligt startade jag dagen med en löptur. Vi hämtade upp Annika 8.10 och Marie körde själv då hon skulle gå runt. Mats följde med fast sprang inte då han fortfarande har ont i sina benhinnor. Han tränade på utegymmet som finns där vid Norrlisdbadet under tiden Annika och jag sprang ett varv.

Det var varmt, solen sken och det var 18 grader fast det kändes betydligt varmare. I vattnet var det 17,5 grder så det var härligt att hoppa i efter löpturen.

När vi kom hem blev det frukost i solen på vår nybyggda trall. Jag är så himla nöjd med platsen och det känns som vi verkligen kommer använda den.

På förmiddagen åkte vi och köpte ett parasoll till trallen så vi även kan få skugga när vi så önskar och även ett litet regnskydd i framtiden då Mats ska stå och grilla på hans gasolgrill som ännu inte är inköpt. Han får vänta en stund till på den.

Vi har inte gjort något särskilt idag utan har spelat kort med Samina, njutit av solen och våra böcker.

Ikväll har vi lyxat till det med skaldjur som alla tre tycker är väldigt gott. Efter middagen spelade vi Gin rummy och jag förlorade och Samina vann.

Nu är det sängen för mig, godnatt 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *