Shoppat 😊

Efter Centrumskolan Äkte jag in till stan för att titta pÄ MQ och jag hittade en klÀnning som jag köpte. Det kÀndes lite konstigt att gÄ i affÀrer och bara titta runt. Jag tittade Àven efter en skjorta till Mats fast hittade ingen pÄ MQ. Sedan körde jag vidare till Hansa och dÀr hittade jag en klÀnning till och den kommer antagligen bli det plagg som jag kommer ha för jÀmnan i sommar. Jag hittade Àven en skjorta till Mats sÄ nu Àr han ocksÄ nöjd.

IkvÀll blev det ingen löpning tillsammans med Karin och Madeleine, fast nÀsta tisdag kommer vi att ÄtergÄ till vÄra löprutiner tillsammans med dem. Mats och jag tog istÀllet ett varv pÄ VÀrsnÀs sÄ det blev 2,5 km i alla fall.

NÀr vi kom hem blev det snabbmat, eftersom jag hade lovat Malin att gÄ en promenad. Det var sÄ lÀngesedan vi trÀffades. Vi vÀrmde varsin fÀrdig pizza sÄ det gick fort att Àta.

Sedan gick Malin och jag 6 kilometer och vi hann avhandla mycket, alla vÄra barn, semesterplaner mm. Det ska bli kul att planera Ärets semester till helgen. Vi kanske Äker till Gotland lite senare och inte nÀr det Àr mitt i sommaren. Vi hoppas att det Àr lite fÀrre turister i september. SÄ nu fÄr vi se vart fÀrden gÄr i sommar.

Nu ikvÀll Àr det bara vila, kÀnner att jag nog kommer fÄ trÀningsvÀrk imorgon.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *