Sista november 2022

Kan ni fatta att november är slut och imorgon är det december. Hur kunde november bara svisha förbi så fort.

Det har inte hänt något särskilt idag utan ekorrhjulet snurrar på och lektionerna avlöser varandra.

När jag kom hem vilade jag och sedan lagade jag middagen. Det fick bli frysrens så jag gjorde en kycklingsås och kokade pasta till.

Det är sista bilden som ska presenteras idag i Christels fotoutmaning, vas. Jag tycker inte jag har så fina vaser och hittade ingen gammal bild på någon av mina vaser. Det fick bli en bild på syrrans vas och jag tog kortet då vi var hemma i Älmhult och de firade mig.

Alla mina bloggvänner skriver på Nouw och jag vet inte om mina kommentarer syns för jag kan inte se min kommentar när jag skrivit. Jag vet inte varför det är så och tycker det är tråkigt att jag har blivit ett ”spöke” hos mina vänner. Jag finns fast syns inte… 😔

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för känner mig lite trött.

Ses imorgon, kram Susann 💜

5 kommentarer

  1. Fin vas det där. Jag ser dina kommentarer i en lista, men jag kan inte svara. Kommentarer från nouwbloggare syns inte under inläggen, men andras kommentarer finns där. Så är det just nu, det ändrar sig hela tiden och verkar inte vara lika för alla.

  2. Vi som har Nouw och följer anda portaler ser era kommentarer med för att dom ska synas i kommentarsfältet måst vi grin under fliken Kommentarer, under ej godkända och godkänna era för att synas för andra än oss själva.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *