Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen 29 november 2022

Nu äntligen tittar jag in här. Min dag började helt oväntat på gymmet. Jag fick äntligen tummarna ur… jag har tänkt så länge att jag ska träna innan jag börjar jobba. Idag hände det alltså och såklart är jag jättenöjd med mig själv. Det blev först 2 km på löpbandet innan Milon. Milon är maskiner som är förinställda till mig, som står i en cirkel och det tar ca tjugo minuter att göra ett varv. Idag blev det ett varv, tänker att jag får börja lugnt och sedan öka med ett varv till. Nu tänker jag att jag ska försöka träna varje torsdagsmorgon.

Efter träningen åkte jag till Centrumskolan och jag hade tid till att köpa med mig en macka som jag åt i vårt personalrum innan jag började jobba. Det har varit en bra dag som vanligt och det finns alltid saker att göra.

När jag kom hem vilade jag i soffan och när jag hade vilat färdigt satt jag mig att rätta matte. Mats lagade pyttipanna som vi åt framför tvn.

Mats har börjat pussla så nu är han helt fast i pusslandet. Vi brukar sätta upp ett bord som vi har som pusselbord över jul och nyår. I år kom bordet fram lite tidigare än vad det brukar.

Nu är det näst sista dagen i Christels fotoutmaning och det är kvällsgott som är ordet idag. Det fick bli en bild på det jag äter nu när jag sitter och skriver framför fotbollen som Mats tittar på.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

5 kommentarer