Sista oktobor 2020 Trött

Det är lördag och jag och Mats började som vanligt med att springa och bada. Idag var vi inte så många som förra lördagen. Det var bara Marie, Mats och jag och vi kände alla att det hade gått lättare att springa när vi var fler för då tänkte vi inte på att vi sprang utan bara gjorde det och pratade under tiden. Vi sprang två varv och jag kände mig seg i kroppen, har lite ont i höger höft. Jag hoppas inte det blir sämre.

Vädret på morgonen var väldigt fint med solen som sken genom molnen och det var 6 grader varmt. I vattnet var det 10,0 grader å det kändes uppfriskande. Idag, sista oktober badade Mats och det har ju varit ett delmål från hans sida att bada oktober ut. Nu sätter han nästa mål… att fortsätta så länge som möjligt.

När vi kom hem från löpningen åt vi långfrukost, frallor med salami, tomat och purjolök. Det är mysigt att känna att vi varit aktiva och bara kan njuta av frukosten.

Vid ett hämtade vi Rasmus vid stationen för att sedan åka till Thai silk för att äta lunch. Rasmus önskade att äta där för han tyckte det var längesedan han åt där.

Efter lunchen var jag supertrött och somnade fort i soffan när jag kom hem. Jag har varit väldigt trött idag och redan nu längtar jag efter att få sova. Det är ju lite tidigt ännu och sedan vill jag se Så mycket bättre innan.

Vid fyratiden skjutsade Mats Rasmus hem till Tovas föräldrar för Tovas lillebror hade kalas idag. Det var trevligt att träffa Rasmus en liten stund även om jag inte orkade vara vaken när han var här. Så fick det bli idag och jag hoppas jag är piggare imorgon. Jag vet inte riktigt varför jag är så trött, kanske har det varit för mycket för mig ett tag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.