Skönsång, läkarsamtal och långrunda 😊

Idag började jag tidigare för att vi skulle gratta Martin jobbet. Märit hade diktat ihop en sång som vi sjöng för honom.

Sedan nästan prick elva ringde min läkare. Jag var lite oförberedd för igår fick jag ett samtal om att min läkare var sjuk. Så verkade inte fallet vara utan hon undrade hur det var och hur mitt uppföljningsmöte hade varit med försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Läkaren pratade om lönebidrag, vi får se vad som händer.

Efter Centrumskolan var jag som vanligt trött. Sov en timme ungefär så jag laddade energi inför löpningen. Ikväll var Karin lite förkyld så hon var inte med. Vi hämtade upp Madeleine istället. Jag provade att springa ikväll och först trodde jag att mitt knä skulle stoppa mig fast efter några meter gick det onda över i knät. Madeleine vågar inte springa ännu för hennes höft så hon gick och Mats sprang själv för jag sprang för långsamt för honom. Jag ville inte springa fort ikväll så jag är nöjd med att jag sprang lite längre än vad jag gjort på länge.

Efter löpningen blev det ett dopp som vanligt. Det var 9 grader i luften och 7,9 grader i vattnet 🏊🏾‍♂️.

Det blev en trevlig tisdagskväll även om vi såklart saknade Karin. 💜

När vi var hemma igen lagade vi spagetti carbonara och satt framför tvn och tittade på Mästarnas mästare som vi inte såg igår.

Det har varit en bra tisdag med blandat innehåll. Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.