Sommarlov 🌞

I morse ringde klockan 6.30 och den lÀt lÀnge för jag var vÀldigt trött och uppfattade inte mitt alarm sÄ snabbt. Jag gick upp sÄ tidigt för att jag skulle Äka med Mats till Centrumskolan. Samina har bilen till William och kommer hem med den imorgon. Mats började 7.30 sÄ jag gick frÄn hans arbetsplats till Centrumskolan. Det var en lagom promenad sÄ jag hann vakna till lite.

Idag Àr sista arbetstrÀningsdagen innan sommaren och till hösten ska jag börja jobba pÄ Centrumskolan pÄ 50%, vilket jag tycker kommer bli superbra. Idag har Annika och jag Äkt till Ätervinningsstationen för vi hade samlat pÄ en massa skrÀp under terminen. Sedan Äkte vi till Ikea för att handla lite smÄtt och gott. Det blev ett skrivbord och en kontorsstol till mig nu nÀr jag behöver en egen plats.

NÀr vi kom tillbaka till skolan sÄ monterade jag ihop bordet och stolen och gjorde i ordning mitt lilla kontorshörn i personalrummet. Jag Àr nöjd med min plats och det kÀnns bra att det Àr fÀrdigt nÀr jag kommer tillbaka till höstterminen.

NÀr min dag var slut pÄ Centrumskolan fick jag ta bussen hem och det blev att jag fick Äka gratis för mitt kort fungerade inte för jag hade ett gammalt och jag har inte klt-appen. Ja, sÄ ofta Äker jag buss.

NÀr jag kom hem Ät jag lite lunch och sedan somnade jag som en stock i soffan i uterummet. Det var varmt och skönt sÄ jag sov sÄ gott.

Vid 17.00 mötte vi upp Madeleine vi Ekuddens parkering för att springa pÄ Svinö. Karin kunde inte springa ikvÀll för hon var förkyld. Vi hoppas hon kan nÀsta vecka för nu var det lÀngesedan vi sÄgs. Det blev ca 4,5 km och sedan bad efterÄt. Det var 20 grader i luften och 22,1 grader i vattnet.

IkvÀll kommer jag gÄ och lÀgga mig tidigt tror jag för jag Àr lite trött dÄ jag inte sov sÄ mÄnga timmar i natt.

Nu har jag ett lÄngt sommarlov som jag kan vila upp mig pÄ. Det kÀnns verkligen lyxigt att fÄ vara ledig sÄ lÀnge jag som brukar ha 4 eller 5 veckor pÄ sommaren.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kvÀll, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.