Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 10 mars 2024

I fredags efter jobbet packade jag och hann umgås lite med Victor och Torun innan Mats kom hem och vi skulle åka till Göteborg. Vi kom faktiskt iväg vid tre vilket jag inte riktigt trodde att vi skulle. Det blev Berger King på vägen.

När vi kom fram till Göteborg hade vi lite problem med att komma fram till hotellet. Det byggdes för fullt på Lindholmen där hotellet låg. Dessutom är det svårt att köra i Göteborg tycker vi, inte lika lätt som i Stockholm. Vi svor lite över alla vägar och korsningar och till slut hittade vi rätt gata för att komma till Radisson Blue Riverside hotell på Lindholmspiren.

När vi kom till hotellet vid halv åtta-tiden så bokade vi spa vid halv nio. Det kändes skönt att sätta sig i bastun och i bubbelpolen efter en lång resa i bilen. Hotellets spa låg på 11 våningen högst upp och vi bodde på 10.e våningen. Det fanns en varm pool ute på terassen och det var mysigt att sitta där och se alla lampor som lyste upp i staden. Sedan somnade vi gott fast jag hade önskat att jag hade tagit med mig min kudde för de som fanns var inte bra för min nacke.

Vid halvåtta gick vi ner till frukosten på lördagsmorgonen. Det är mysigt med hotellfrukost.

Efter frukosten åkte vi till Saltholmen som Julia i receptionen hade föreslagit som badplats. Det var ju ändå lördag och ett bad ville vi få till. Det var skönt att bada och det var 9 grader i luften och 3,3 i vattnet. Jag vågade inte riktigt hoppa från klippan fast Mats gjorde det. Det var skönt i vattnet och ett fint ställe.

Efter badet åkte vi hem till hotellet och vi gjorde i ordning oss för att sedan åka till Linnéa och Erik. Där fick vi fika och Theo och Henrik var också där.

Sedan klockan 13:00 hade vi bestämt möte med min syster för vi skulle äta lunch tillsammans. Vi skulle fira syrran som fyllde år i fredags. Vi hittade en restaurang nära saluhallen, Mr Lac. Det var en asiatisk restaurang och det jag åt var väldigt gott.

Efter lunchen skulle Fatimah och Andreas åka hemåt och vi gick en liten runda på stan. Jag ville hitta spelbutiken och det gjorde vi trots att det var så längesedan vi var i Göteborg. Vi köpte inget nytt spel.

Sedan åkte vi hem till hotellet igen för jag behövde vila inför kvällens dansföreställning med Linnéa och hennes klasskompisar på Balettakademin.

Klockan 18.00 började föreställningen och vi bodde väldigt nära Balettakademin så det tog bara 5 minuter att gå dit. Det var kul att se deras föreställning. Sedan kanske inte det är så lätt att förstå tanken bakom dansen. Vi tolkade att de gestaltade livet.

Linnéa min systerdotter 💜

Efter föreställningen fick vi en liten rundtur på skolan av Linnéa. Därefter gick vi till hotellet för att äta middag. Vi kände att vi inte orkade åka in till centrum så det fick bli hotellet. Jag åt en Caesarsallad och den var så god och till efterrätt en pannacotta och även den väldigt god.

Efter middagen hann vi se några mellobidrag innan vi åkte upp till spat.

Sedan somnade vi gott fast jag hade ont i nacken även idag när jag vaknade. Vid åtta åt vi frukost och jag blev proppmätt. Det var längesedan jag kände mig så mätt.

Efter frukosten packade vi ihop oss och checkade ut för att åka hem. Det gick bra att åka hemåt coh jag var trött så sov på vägen hem. Det var ingen av oss som orkade laga mat ikväll så vi åkte och köpte oss varsin sallad.

Ikväll kommer jag att lägga mig tidigt för jag är trött även om jag mest har vilat idag. Det blev en väldigt mysig helg i Göteborg.

Kram Susann 💜

4 kommentarer