Söndagen den 13 september 2020 Träning

Bilresan hem från Malmö gick alldeles galant och vi var hemma kvart i tolv. Jag ville komma hem så jag kunde springa och bada som jag brukar göra på helgerna. Nu bytte vi lördagen mot idag för att det skulle kunna bli av. Vi hämtade Marie kvart över tolv för hon skulle med och träna på utegymmet medans jag sprang och sedan bada tillsammans med oss. Annika var tyvärr sjuk så hon får följa med nästa helg.

Idag provade Mats att springa tillsammans med mig och det gick ganska bra just då fast nu har han ont i sitt ben. Det är svårt att veta hur en ska tänka kring det onda benet. Vi sprang på i bra tempo så jag var ialla fall nöjd. Det blev bara ett varv för Mats skulle inte fixa två och det gjorde inte mig något.

Vi hade tur med vädret för solen tittade fram mellan molnen lite då och då och termometern stod på 17 grader när vi åkte hemifrån och 19 när vi kom hem. I vattnet hade temperaturen sjunkit ytterligare sedan förra helgen och nu var det 15.6 grader. Jag gissade på 15,8 och idag var jag närmast. Det har blivit en sport att komma så nära rätt temperatur som möjligt. Vi använder oss utav badappen för att kolla temperaturen fast vi har även en analog tremometer med oss fast då får vi inget decimaltal. När jag tog upp termometern idag märkte vi att den hade gått sönder så nu blir det till att skaffa en ny vilket jag har gjort. Nu har jag beställt en digital badtermometer.

Efter löpning och bad tog vi det lugnt, körde en maskin tvätt och sedan blev det en tur till Maxi för att handla lite äppel och frysta jordgubbar till min frukostsmothie. Annars har jag bara tagit det lugnt för att få så mycket energi som möjligt inför kommande jobbvecka. Den här veckan ser ut till att bli lugn fast sen vet en aldrig vad jag eller vi planerar in till kommande helg. Jag brukar tycka det är trevligt att få lite socialt umgänge på helgen.

Ikväll blev det lax, potatismos och haricot verts till middag.

Ikväll kommer det bli tidigt i säng för jag känner att jag är lite sliten trots att vi inte har gjort så mycket. Nu ska jag förbereda inför imorgon så önskar alla en trevlig söndagskväll, Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.