Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 16 juli 2023

Idag blev det sovmorgon för mig, jag blev förvånad att klockan var 7:30 när jag vaknade. Jag låg kvar en liten stund innan jag bestämde mig för att stiga upp.

Det blev frukost i uterummet, där vi mest är den här tiden av året. Det regnade idag och visst behöver naturen regnet.

Efter frukosten åkte vi till Maxi för att handla det sista inför kvällens besök av Linda och Christian.

När vi kom hem vilade jag i uterummet, tror att jag till och med somnade skönt i soffan. När jag sov grejade Mats med filmerna så de blir redigerade.

Klockan 13:00 hämtade vi dottern och William vid tåget för de skulle få sin nyckel till lägenheten. Först åt vi på Spartacus, jag tog en sallad och sedan åkte vi till lägenheten där de ska bo. Det var en fin, ljus och rymlig lägenheten som ligger på tredje våningen. Balkongen kändes stor så där kommer de att få plats med lite utomhusmöbler.

Sedan åkte vi hem och jag passade på att vila lite tid medan Mats gjorde blåbärspaj.

Klockan 17.00 kom Linda och Christian och det kändes roligt att träffa dem igen. Dottern gjorde en god välkomstdrink som smakade rabarber. Sedan åt vi grillat, friterad potatis och sallad.

Till efterrätt blev det såklart blåbärspajen som Mats gjort. Jag har inte tagit en enda bild idag, har visst blivit sämre på det. Tror jag får skärpa mig på det så jag har lite bilder att lägga in i mina inlägg.

Vi berättade om vår resa och visade filmerna som Mats gjort. Nu har Mats gjort resdagen, första och andra dagen. Det kommer bli ett antal filmer innan han är färdig. Det är kul att ha som minne.

Sedan spelade vi Gin rummy och jag vann ganska överlägset den här gången för jag tror att förra gången förlorade jag stort.

Det blev en jättemysig kväll tillsammans och det är alltid så trevligt att träffas. Tack för att ni finns i våra liv. 💜

4 kommentarer