Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 15 juli 2023

Jag vaknade vid halv sex och kände mig ganska trött. Jag försökte somna om fast Mats drog timmerstockar så till slut gav jag upp och tog fram telefonen istället.

Idag blev det löpning och bad som vanligt 8:15 och jag sprang 2,6 km. Det kändes i mina lår och knän att jag hade cyklat. Marie har fått ännu ondare i sin fot så hon var bara med och badade idag. Det var en skön morgon, 20 grader i luften och 18,8 grader i vattnet.

Efter badet åkte vi och köpte frallor som vi sedan åt framför tvn. Efter frukosten blev jag supertrött så jag somnade i soffan.

Idag har Mats börjat med redigering utav det vi filmat när vi var i Korea. Vi gör en film för varje dag så nu har han gjort resdagen och andra dagen. Jag har fixat och förberett inför kvällen då Malin och Urban skulle komma. Jag har även läst lite i Godnatt jord.

När Malin och Urban kom så gjorde Mats varsin drink. Sedan blev det lite berättande om vår resa.

Vi pausade lite för att grilla och äta. Vi bjöd på grillad lax, grillade grönsaker, friterad potatis och kall sås. Det blev gott och till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde.

Efter maten blev det mer berättande och vi visade de filmer som är gjord hittills.

Sedan berättade de om sin Londonresa och hur teatern hade varit som de sett. Urbans brorson var med och spelade i teatern.

Det blev en trevlig kväll och mycket prat. Det känns som det var ett tag sedan vi sågs så vi hade mycket att prata om. Vi pratade även gamla resminnen för vi har gjort många tillsammans under årens lopp.

Nu ska jag sova så säger godnatt 💜