Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 18 februari 2024

Idag började vi dagen med hotellfrukost tillsammans med dottern och William. Vi valde att äta på Packhuset, Best Western hotell som ligger nere vid Baronen. Det var gott och mysigt och vi blev mätta. Enda nackdelen enligt mig är att de inte har pannakakor fast de hade våfflor den här gången och då blir det ett plus för Mats som älskar våfflor.

Sedan åkte vi hem och började rensa ut några garderober. Vi har mycket som vi behöver slänga och jag tänker att jag ska börja rensa lite nu när jag har lov. Vi har alldeles för många saker och vi är lite samlare både Mats och jag. Jag vill ju flytta någon gång i framtiden och då är det ju bra med färre saker. Nu kommer inte det att ske i det närmaste då Mats inte kan tänka sig att flytta in till stan till en lägenhet.

Jag hann även sova en och en halv timme innan vi skulle iväg.

Klockan 14:00 var vi bjudna till Ulrika och Thomas som har sommarstuga på Öland. Det var längesedan vi träffade dem. Ulrika är min äldsta vän, jag har känt henne sedan 1975. Hon var grannflickan som bodde tvärs över gatan i Älmhult.

När vi kom dit fick vi bubbel och lite tilltugg.

Sedan blev vi bjudna på en trerätters middag. Förrätten var en västerbottenpaj med smetana och löjrom. Till huvudrätt fick vi en pasta med sidfläsk och svamp, sedan avslutades det med en chokladdessert. Vi blev mätta och nöjda.

Det blev några trevliga timmar hos dem och vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Nu har vi precis kommit hem och ska tillbringa tiden framför tvn, Mästarnas mästare.

Sedan får jag såklart inte glömma Christels fotoutmaning och dagens ord är dröm. Det får bli en bild på när vi åt i Sydkorea för det var en drömresa. Dit skulle jag verkligen vilja åka igen.

Kram Susann 💜

2 kommentarer