Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 17 februari 2024

Det blev en runda i löpspåret, ca 2 km och det kändes bra att lunka lite. Det går ju som sagt var inte fort fast tänker att jag ska få upp flåset igen nu när jag kommer få mer energi. Det var 6 grader i luften, blåsigt och 1,2 grader i vattnet. Det var skönt i vattnet och jag kunde även simma lite idag.

Efter badet så åt vi frukost hemma och vi plockade lite. Tvättmaskinen fick även jobba lite. Jag har även sovit några timmar för ikväll var vi bortbjudna till Maria och Micke. Dottern skjutsade oss i deras nya bil. Det är bra för nu kan barnen betala tillbaka genom att skjutsa sina föräldrar. 😊

Klockan 16:30 var vi hos Maria och Micke och då tittade vi på skidskytte och det gick ju bra för Sverige. Sedan hade vi tvn på i bakgrunden så vi kunde se hur det gick i sprinten.

Maria och Mick bjöd på en god kycklinggryta och ett gott vin till.

Efter maten spelade vi ett Exitspel och vi lyckades med de flesta kluringar så vi kom till slutet utan att ta allt för många ledtrådar. Sedan kom dottern och hämtade oss. Imorgon ska vi äta hotellfrukost med dem som tack för skjutsen.

Idag var ordet ute i Christels fotoutmaning och jag fick tänka en stund hur jag skulle tolka ordet. Är det äta ute som på restaurang eller äta utomhus. Till slut valde jag en bild när jag dricker blåbärssoppa efter ett lördagsdopp för det är en härlig känsla efter ett kallbad. Och visst är det så att det alltid smakar bättre när en äter utomhus.

4 kommentarer