Söndagen den 23 januari 2022

Söndagar har blivit den dag i veckan som vi tar sovmorgon. Det blir långfrukost framför tvn, vi streamade stjärnorna på slottet eftersom vi inte såg det igår kväll när Annika var här. Söndag och det betyder att Mats gör amerikanska pannkakor till frukost som äts med lönnsirap till.

Det var en fin dag idag, solen tittade fram lite då och då och utomhustemperaturen låg på 2 grader. Vi passade på att ta en löprunda på Stensö. Jag eller vi vill komma upp i längd så idag var fokus på hur långt vi sprang. Det gick väldigt bra för mig och det kändes som jag bara kunde harva på. Mats fick tyvärr ont i knät runt 5 kilometer fast sprang ändå på. Den sista kilometern ökade han för att det kändes bättre när han springer lite fortare och jag kan inte springa lika fort som honom. Vi stannade några hundra meter från bilen fast jag är ändå nöjd med löpningen. Det var årets hittills längsta så nu kan det bara bli bättre och längre.

När vi kom hem efter löpningen så var jag tvungen att sova. Jag känner att jag fortfarande behöver min eftermiddags vila.

Till middag blev det ingas utmaning, hennes matresa genom Sverigen landskap. Vi lagade långkål med skinka, Hallands lanskapsrätt. Det var gott tyckte jag fast mannan var inte lika förtjust då han tyckt det var julmat.

Nu sitter jag i soffan och skriver detta inlägg framför Sveriges handbollsmatch. Det möter Tyskland och självklart hoppas vi på vinst till Sverige. Kvällen kommer säkert att fortsättas framför tvn till det är dags för att sova.

Jag hoppas att ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *