Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Travel

Söndagen den 27 november 2022

Godmorgon så här den första advent. Har ni tänt ljus? Jag köpte ett ljus igår som jag har på köksbordet och det tändes såklart idag vid frukosten. Detta får även bli bilden till Christels utmaning, adventstid.

Det är en grådisig morgon med en temperatur på nollan.

Kvällen igår blev lyckad, det var trevligt att få vara på Philips 25 års kalas och träffa all hans släkt. Philip är Malin och Ubbes mellanbarn, den familjen som vi åkt på semester med sedan 1996. Vi är som en storfamilj och tyvärr kunde ingen av mina barn vara med på kalaset.

Idag vaknade jag tidigt som vanligt, låg kvar i sängen till 8. Jag läser en bok på telefonen, finns tyvärr inte som ljudbok på beatbook. Den heter Trägudars land, av Jan Fridegård.

Nu är frukosten intagen och Mats gjorde som vanligt amerikanska pannkakor som han brukar göra eftersom det är söndag. Vi fick en glad nyhet på morgonen, Mats lillasyster Amalia fick sitt tredje barn inatt så Mats har blivit morbror igen för sjätte gången. Enda nackdelen är att det är november , där vi redan har många födelsedagsbarn.

Idag händer inte så mycket, jag ska rätta matte, planera lite lektioner och även hinna göra ett quiz i min kurs som jag går just nu. Än så länge har jag inte kastat in handduken…

Nu önskar jag dig en trevlig första advent, kram Susann 💜

4 kommentarer