Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 26 november 2022

Här har klockan hunnit bli 17 innan jag tittar in här. Dagen började som vanligt med löpning och bad. Vi sprang i norrliden fast kunde inte bada vid den vanliga bryggan på Koudden då de renoverar den. Det fick bli där Marie och jag började bada, vid Norrlidens bastu. Det är inte lika mysigt att bada där då det är väldigt lågt vattenstånd och det inte går att hoppa i. Vi kommer nog åka ut till Maria nästa lördag. Idag var det 5,3 grader i både luften och i vattnet.

Idag blev det en badbild som vi brukade ta Marie och jag förr när det bara var vi två som badade. Denna bild får även bli bilden till Christels utmaning som är upplyftande, vilket detta dopp verkligen var.

Mats och jag provade på oss ett litet hopp från stegens nedre del, fast det kommer inte göras om då mannens rumpa slog mot botten väldigt fort. 🤣

Idag badade vi Norrliden för att sedan skulle vi åka till Älmhult till min syster. Jag hade fått en överraskning utav henne fast när vi precis skulle bada så ringde hon och sa att vi var tvungna att ställa in då Andreas blivit sjuk. Helt plötsligt fick vi en helg där vi kunde göra vad vi ville, även om det var tråkigt att inte överraskningen blev av.

Vi var egentligen bjudna på Philips 25-årskalas som vi hade tackat nej pga att vi skulle till Älmhult. Nu insåg vi att vi skulle kunna komma till hans kalas och meddelade honom att vi kommer ikväll.

Det gjorde inget att det blev inställ för jag var egentligen ganska trött och har sovit hela eftermiddagen. Snart ska vi åka till kalaset.

Vad har hänt för idag?

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig lördag, kram Susann 💜

5 kommentarer