Söndagen den 4 oktober 2020

Idag ställdes alarmet på 8.30 för att vi skulle hinna äta frukost innan träning med Malin och Urban. Det blev inget Malkars innan frukost idag för planen var att åka till Nybro, Svartbäcksmåla och springa trailrundan där. För extra energi tog vi oss en liten vitaminshot, havtorn.

Vid klockan tio hämtade Malin och Urban oss för vidare transport mot Nybro. Det var mulet fast varmt, 17 grader så det var perfekt väder att springa i. Trots det hade jag tagit på mig för mycket kläder, jag vet inte riktigt varför för egentligen springer jag ju fortfarande i shorts. Nu tänkte jag att om jag springer i skogen behöver jag långa byxor, vilket jag inte alls hade behövt. Rundan var 5 km över stock och sten. Det var första gången Mats och jag sprang trail så Urban och Malin fick typ släpa runt oss i spåret. Det gick bra för Mats att springa de kilometrarna med sitt ben som tur väl var. Jag tyckte det gick bra fast en del backar var jag tvungen att gå uppför. mats och jag var helt slut när vi kom i mål till skillnad från Malin och Ubbe som knappt hade ansträngt sig, stackarna. Fast jag kan tänka mig att göra om det igen om de vill springa så sakta som mig. Jag tycker det var en härlig runda, Mats är sådär, fast gör det om vi andra gör det. Jag tänker att det är bra träning för alla muskler som blir helt slut efter ett sådant pass. Vi får se när vi springer där igen för det måste vi bara göra.

Efter trailrundan gick vi till utegymmet som fanns bredvid parkeringen och lyfte lite, mest Mats och Ubbe. Jag gjorde några situps, fanns inte så mycket annat jag kunde göra med min axel.

Sedan åkte vi till Nybrokebbaben och åt lunch och det är ett nostalgiställe för Malin och Urban som är från Nybro. Det var gott och deras kebabkött val lite annorlunda mot andras fast väldigt gott. Mätta och nöjda kom vi hem runt 14.00.

Vi bestämde att Malin och Urban ska komma och äta på onsdag kväll då vi ska laga lördagens rätt en gång till fast med en del förbättringar. Vi fick lite förbättringsförslag av Malin och Urban så på onsdag ska det testas.

När vi kom hem blev det duschen och sedan somnade jag i soffan trots att jag inte hade tänkt sova idag. Jag behövde väl det i allafall.

Eftermiddag och kväll har vi bara ägnat oss åt serier på Netflix och läsa böcker, bara njutit av att vara så bästa avslut på den här helgen som gått fort som alla andra helger.

En kommentar

  1. Havtorn är nyttigt, ni kommer att springa supersnabbt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *