Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 9 september 2024

Idag vaknade jag tidigt, runt 6:30. Vi hade sovit på parkeringen vid Ispe udde. Vid sju gick vi ned för att bada och då kom det en man cyklandes och han sa att en inte fick campa där.

Maria var vaken när vi kom ner till henne i hängmattan. Så då blev det ett bad och när vi kom ut på bryggan var mannen där och då blev vi riktigt utskällda och han var väldigt otrevlig. Vi försökte att inte gå in i diskussion med honom. Så han förstörde vår morgon med sitt humör.

Annars var det en fin morgon 18 grader i luften och 14,3 grader i vattnet.

Direkt efter vårt bad packade vi in Marias saker och åkte därifrån. Vi körde till Bjärbybadet och parkerade. Där åt vi vår frukost I solen. Där fanns även en liten camping och ställplatser för husbilar för en kostnad på 170kr/ natt. Där fanns toaletter och nära till stranden.

Efter frukosten gick vi till stranden och badade. Det var runt 24 grader i luften och 18,1 grader i vattnet.

Det var skönt på stranden, jag lyssnade på ljudbok och Maria läste manus med Mats. Vid lunchtid gick vi till husbilen och stekte korv så det blev korv med bröd. Sedan gick vi tillbaka till stranden och där låg vi till klockan blev 15:30. Då körde vi hem och hemma packade vi ut allt från husbilen. Jag hann även tvätta sängkläderna till nästa helg då dottern och jag åker till Malmö.

Ikväll har Mats och jag chillat i uterummet framför tvn. Det kommer bli tidigt i säng.

Kram Susann 💜