Allmänt,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tipspromenad

Efter frukosten klarnade det upp efter att ha regnat hela morgonen. Då tänkte vi att om vi inte ger oss ut nu kommer vi aldrig komma ut idag. Därför blev det en tur till Stensö, där vi gick tipspromenad. Jag insåg snabbt att jag hade klätt mig för varmt. Det var riktigt skönt ute och vad alla växter har kommit långt i sin utveckling.

Efter tipspromenaden körde vi förbi Lindas hus, hon som var hemma hos oss igår. Det gjorde vi enbart för att jag var så nyfiken … vi hade bara tänkt köra lite sakta förbi hennes hus utan att någon såg oss. Haha, tji fick vi för hon satt utanför med sin tekopp i handen och då kände jag att vi måste ju stanna annars verkar det ju jättekonstigt med två personer som bara vinkar från bilen. Jag fick ge mig till känna, att det var jag som var nyfiken. Det blev att vi stannade en stund och drack varsin kopp te.

När vi kom hem blev det vila för min del, innan vi satte oss i soffan framför tv:n. Jag vågar väl knappt säga att vi inte har sett Game of Thrones tidigare utan precis börjat se på serien. Vi har lånat filmerna av svärmor och försöker komma ifatt alla andra. Jag har hört väldigt mycket om serien, tror faktiskt inte jag hört något negeativt så mina förväntningar var skyhöga. Vi är på säsong tre nu och jag vet inte riktigt att jag skulle säga att den är superbra, inte dålig bara helt okej änså länge. Fast det är väl också något jag får säga tyst …

Nu på eftermiddagen fick vi även besök av Victor som skulle lämna tillbaka bilen som han lånat. Alltid lika trevligt med barnen hemma även om det bara var ett utav barnen. Kvällen kommer bli ganska händelselös, Mats och jag kommer säkert sitta i soffan och dega, allt för att se klart på Game of thrones.

Önskar alla en trevlig kväll 🙂

2 kommentarer