Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 11 oktober 2022

Godmorgon till dig som tittar in här! Vilken fin morgon vi har, solen skiner och utomhustemperaturen ligger på 8 grader nu när klockan är nio. Idag sov jag till klockan sju så det kändes som sovmorgon.

Igår badade jag vid kallbadhuset med några kollegor. Det var en vacker kväll, dock ganska blåsigt fast det var härligt i vågorna. Det var 12 grader i luften och 13,4 grader i vattnet.

Igår kväll var jag hemma själv då Mats var iväg på rep med Månkören. Jag ägnade kvällen åt min kurs som jag går på Linnéuniversitetet. Jag låg lite efter i planeringen så jag hann nästan ifatt. Det är mer än jag trodde att det skulle vara med tanke på att det bara är en 7,5 p kurs på kvartsfart. Jag får se hur väl jag lyckas…

Jag började morgonen idag med att sätta mig och göra lite på min kurs så nu är jag ifatt det som ska göras varje vecka enligt deras planering. Det är mycket att läsa och digitala föreläsningar som ska tittas på. Sedan ska ett quiz göras varje vecka och då måste en ha 95% rätt annars får en göra om testet. Igår fick jag göra om testet tre gånger innan jag lyckades.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och idag står hemkunskap på schemat och eleverna ska få baka saffranskaka. När jag kommer hem ska jag bara vila.

Nu önskar jag dig en trevlig tisdag, kram Susann 💜