Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Träna eller inte träna?

Godmorgon säger jag här från Lindsdal. Idag är det alla hjärtans dag och det är nog första gången som jag inte har köpt något till Mats. Kanske gör jag det i eftermiddag när jag åker hem från jobbet. Jag får se vilket humör jag är på. När barnen bodde hemma köpte jag alltid något till dem och Mats. Min man har aldrig varit bra på att komma ihåg alla hjärtans dag.

Hur gör du? firar du med någon gåva?

Igår kväll hade jag en fruktansvärd huvudvärk och det var en sådan som inte hjälper med tabletter. Den sortens huvudvärk kommer alltid i samband med mensen och det är så tröttsamt. Jag hade hoppats att jag skulle snart tillhöra de som inte har mensen längre. Den är i alla fall väldigt oregelbunden så då tänker jag att det snart är dags för den att upphöra.

Idag hade jag tänkt träna på Malkars innan Centrumskolan fast nu sitter jag här och vela för jag känner att jag fortfarande har lite huvudvärk och känner mig lite snurrig. Det kanske inte är så bra att träna då? Jag hoppas det det blir lite bättre om en stund.

Vad händer för dig idag?

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och idag har jag hemkunskap. Då ska eleverna få göra belgiska våfflor. I eftermiddag ska jag bara ta det lugnt. Ikväll ska Mats iväg och repa med lokalteatern så då får jag min sköna hemmakväll. Jag hade glömt bort det för jag hade tänkt att vi kunde laga något gott med tanke på att det är alla hjärtans dag. Vi får göra det någon annan kväll.

Dagens väderbild, och det är kallare idag så jag måste komma ihåg att jag måste skrapa bilrutorna innan jag åker.

Nu önskar jag en härlig alla hjärtans dag, kram Susann 💜

3 kommentarer