Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 13 juni 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig, vad glad jag blir. I natt har jag sovit som en stock och känner mig faktiskt ganska utvilad efter helgens aktiviteter. Jag vaknade strax innan sju utav att Mats körde iväg med bilen till sitt jobb och sedan låg jag kvar i sängen och surfade runt. Jag läste lite bloggar och försökte kommentera och det kan jag visst inte. Jag har länge trott att jag kommenterat hos mina fina bloggvänner fast nu insett att det inte syns på deras sida. Vad trött jag blir och jag vet inte varför utan bara att det står att det inte kan laddas upp även om det ser ut som om jag har kommenterat. Jag läser som vanligt fast det är tråkigt när det inte syns alla mina kommentarer som jag dagligen har skrivit. 😩

Igår kväll blev det inte soffan hela kvällen utan jag blev tillfrågad utav Malin om jag ville följa med till gymmet och hör och häpna så sa jag ja! Egentligen lockade soffan mig fast tänkte att jag skulle må bra av att träna lite. Det blev två km löpning i lugnt mak på löpbandet innan vi styrketränade. Det blev nästan en timmes träning så jag är verkligen nöjd att jag sa ja. Kanske var det därför som jag sov så gott i natt.

Idag är det en ny vecka och jag behöver ta bussen in till jobbet då vi lånade ut en utav våra bilar till dottern. Ikväll byter vi så Mats lämnar bilen till mig så jag kan bada med mina kollegor. Mats ska iväg ikväll och då får han åka med någon utav sina körvänner. Han ska ha köravslutning på Öland hos deras körledare Thomas.

Nu är det bara två riktiga skoldagar kvar och sedan är det sommarlov för våra elever. Tänk vad fort ett läsår går, mitt första läsår som anställd. 😊 Det har varit ett roligt läsår och jag lär mig fortfarande massor.

Nu ska jag se över min jobbväska så jag har allt med mig. Det kommer bli en lugn dag och jag får nog bara städa lite, jag har en del papper som ska rensas ut på mitt skrivbord. Sedan har vi hemkunskapssalen som måste tömmas och se över vad som vi kan spara till hösten. Det känns som det är hur mycket att göra som helst nu innan jag går på ledighet. För till hösten ska vi vara i nya lokaler då skolan expanderar.

Nu önskar jag er alla en fin måndag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *