Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 2 januari 2024

Idag tog vi sovmorgon eller rättare sagt steg jag inte upp förrän åtta. Jag vaknade som vanligt vid sex fast låg och halvslumrade och försökte somna om. Vi åt frukost i lugn och ro och idag på förmiddagen skulle Linda och Christian jobba så vi hade egentid.

Vid klockan halv tio åkte vi till närmsta köpcenter och tittade på intersport och någon annan affär. Vi handlade även lite mer mat och så att vi kunde göra pannkakor till lunch.

Det var skönt med lite vila för mig så jag åkte hem och sov två timmar vilket jag verkligen behövde då jag kände att jag började få huvudvärk. Vid ett åt vi pannkakor med jordgubbssylt och vaniljglass.

Klockan 14:00 blev vi hämtade av Linda och Christian för att åka och åka skridskor. Det var väldigt längesedan vi åkte skridskor. Jag tror senaste gången var när Rasmus var typ 5 år. Det var svårt att åka för skridskorna var inte så slipade så det kändes som en bara kanade när en skulle ta skär. Det var kul att åka runt även om jag kände mig som Bambi på hal is. Det gick mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra.

När vi var nöjda åkte vi hem till oss och spelade kort och tittade på Jvm-matchen mellan Sverige och Schweiz. Sedan beställde vi mat som Linda och Christian hämtade. Jag tog en pizza och Mats tog pasta Carbonara. Tyvärr åkte de först till fel restaurang fast det var rätt bara att deras telefon inte fungerade så samtalet som Christian hade haft när han beställde hade kopplats automatiskt till en annan restaurang. Vi fick vår mat till slut då de fick kära till den andra restaurangen.

Vi firade även Christian i förväg i kväll då han fyller 60 år den 7:e januari och då har vi åkt hem. Han fick en flaska bubbel och ett kort där vi skrivit att vi ska göra något när de kommer till Sverige i sommar.

Nu är klockan 23 och det är dags för mig att sova.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer