Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 1 januari 2024

Tänk att det är första dagen på ett nytt år. vi ställde klockan på sju idag för vi skulle hämta Linda och Christian klockan 8:15 för att åka till ett ställe där vi skulle åka utför.

Vi fick en härlig förmiddag i backarna med sol och blå himmel. Backarna var fina och de var inte isiga för det hade snöat uppe bland bergen i natt. Det gick bra att åka fast det kändes lite i benen efter vandringen uppför i går då vi åkte kälke. När jag åker utför tycker jag inte om när det går för fort och jag känner fortfarande att mina nya skidor är lite långa. Jag har nog inte vant mig vid dessa ännu. När det blir brant kommer plogstilen fram fast det gör inget för jag tar mig ändå nerför i vilken backe som helst.

Vid 12:20 var vi nöjda med skidåkandet och vi började bli trötta i benen. Vi åkte för att äta lunch på ett ställe som Christian kände till och på vägen dit så kom det plötsligt en orkester gående på vägen och ställde upp utanför en affär. Vi var tvungna att stanna för att lyssna. Det är något visst med orkestrar, antagligen för att jag själv varit med i en.

Därefter så åkte vi till lunchstället Dortmunder hütte och idag åt jag Wienerschnitzel med pommes.

Efter lunchen åkte vi hem och sov för ikväll har vi varit på en konsert, en tribute till Fats Domino.

Det var en jazzig och rockig konsert och musikerna var supermusikaliska. Det verkade som om de hade väldigt roligt tillsammans uppe på scenen. Det var kul att få gå på, Tack Linda och Christian. 💜

Efter konserten var alla trötta så vi åkte hem och nu är det dags för sängen.

Kram Susann 💜

6 kommentarer