Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 4 juli 2023

Jag slutade mitt inlägg när vi skulle äta middag i lördags kväll. Vi hittade ett ställe där vi åt koreansk BBQ. Vi fick dela på oss, så tjejerna satt vid ett bord och killarna vid ett annat. Vi valde bulgogi och vi fick mycket mat och blev supermätta.

På söndagen åkte alla förutom dottern och William till ett ställe där en kunde åka nerför ett berg med typ rodelbilar.

Därefter gick vi till ett köpcentrum och tittade. Det är jättedyrt att handla kläder i Syd Korea och märkeskläder är ännu dyrare. Många koreaner verkar lägga väldigt mycket pengar på kläder och även skönhetsprodukter.

Vi hittade ett ställe att äta lunch på innan vi åkte tillbaka till hotellet för att vila.

På kvällen åkte vi till haeundae beach och gick runt lite. Vi hittade ett ställe där de serverade inälvsmat som barnen var nyfikna på. Vi blev även serverade skalbaggar, vilket inte var så gott. Jag provade en för jag kände att det måste jag ha gjort. Maten stekte vid bordet och det var godare än vad det såg ut.

Sedan mötte vi upp dottern, William och hennes brevkompis Suubeen och hennes pojkvän.

Måndagen den 3 juli behövde alla lite paus ifrån varandra så då åkte Mats, jag, dottern och William till någon market fast det fanns bara mat där. Sedan lunchade vi i haeundae.

Efter lunchen åkte Mats tillbaka till hotellet medans jag, dottern och William åkte till Gukje market. Fast vi kom till fel market för där fanns också bara mat.

Därefter åkte vi till hotellet för att vila. Vid 18:15 träffades vi lobbyn, alla utom Victor och Torun. Vi hittade ett ställe nära hotellet. Mats och jag beställde en rätt som vi delade på och vi blev supermätta.

Efter middagen gick vi utmed vattnet och mot en udde. Där fanns ett utegym.

Sedan gick vi tillbaka till hotellet. Inatt har jag sovit väldigt dåligt, mina tankar snurrar.

Nu ska jag ta mitt morgondopp för sedan ska vi åka till Sea life.

Jag önskar er en härlig tisdag, kram Susann 💜

8 kommentarer