idag vaknarde jag utvilad innan klockan var halv åtta, helt fantastiskt. Jag tror att det är för att jag tar en allergitablett varje kväll precis innan jag ska sova för jag det känns som jag blir helt deckad av den och sover haela natten som en klubbad säl.

Idag ska vi se över det sista av Rasmus saker och plocka ner det sista som han ska ha med sig när vi flyttar hans saker till Malmö imorgon. Sista ungen flyger ur boet.

Jag får se när han tänker vakna idag för tänker ta med honom till affären så vi kan köpa en kaffebryggare, viktigt ju när vi ska hälsa på. Sedan behöver vi köpa luftmadrass så vi har något att sova på när vi besöker dem. Sedan har de det mesta till lägenheten, kommer bli lite smått och gott i Malmö också.

Ikväll har Mats och jag bestämt med Marie att vi ska springa tillsammans och jag tänker att jag och Marie tar vårt dopp ikväll istället för på lördag då vi är i Malmö och de i Göteborg. Marie är lite skeptisk inför mökret … vi får se. Det kommer uppdatering om vårt dopp eller icke vårt dopp. Bjuder på vårt senaste dopp…

Ha en härlig torsdag

2 kommentarer

  1. Så härligt det låter och verkar vara :D. Bara det där med dopp som känns så himla avlägset nu när det är på väg mot vinter där jag bor. Sen allergitabletterna är ju inte kul då.

    • Ja, än så länge går det ta sig ett dopp. Det blir tveksamt om det kommer snö och det fryser i vattnet. Vi får se hur länge jag doppar mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *