Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min torsdag

Det blev en tur med Rasmus till Jysk, Elgiganten och Ikea på förmiddagen, han vaknade runt tio och sen var han snabb på att göra sig i ordning. Vi hittade en luftmadrass som vi kan sova på när vi besöker Rasmus och Tova. Sen är det ju bra för dem att ha i fall de får andra gäster.

På elgiganten hittade vi en kaffebryggare, fast ärligt talat tror jag Mats blir mest glad för den. Rasmus och Tova dricker inte kaffe så ofta fast det är bra att ha en för besökare så de kan bjuda på fika.

På Ikea köpte jag kuddar och en särskild kudde till mig som jag använder för min nacke. Då slipper jag komma ihåg min kudde varje gång jag besöker dem. Det blev även extra täcken som de kan ha för ev. nattgäster

Kvällen avslutades på bästa sätt i löpspåret i Norrliden. Ikväll var Marie med och sprang. Det blev två varv, ca 3,6 km i 7,07 tempo och det var 5 grader varmt i luften.

Sedan avslutade vi med ett dopp för i helgen kan vi inte springa tillsammans och definitivt inte ta ett dopp.

Tyvärr blev bilderna inte super för det var väldigt mörkt ute på bryggan. Tur Mats var med och kunde lysa med ficklama och pannlampa. Jag lägger ändå ut bilderna trots dålig skärpa.