Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 14 juli 2023

Idag är det visst kronprinsessan Victorias födelsedag. Vi har ingen tradition att åka över till Öland den här dagen som många andra gör.

Idag steg jag upp klockan sju och det tycker jag är en bra tid att gå upp. Jag vill inte vända på dygnet bara för att det är sommarlov.

På förmiddagen var vi och handlade och vid halv ett kom Marie och Sigge och fikade. Vi spelade även Rummikub och Mats vann båda gångerna. Jag lyckades inte alls med mina brickor.

Sedan blev det vila, läste lite och tittade på Netflix.

Vid halv fem cyklade vi till Norrlidsbadet för lite brygghäng. Tyvärr blev vi inte så många då vi konkurrerade med Håkan Hellström. Det var trevligt i alla fall. Vi hade kycklingsallad med oss och bubbel. Vi badade och det var 19 grader i vattnet.

Vid halv åtta följde vi med hem till Annika. De skulle förbereda för en babyshower i föreningens lokal. Vi satt utanför lokalen och hjälpte till att blåsa ballonger. Vi satt där och drack vin och pratade en massa innan det var dags för Mats och mig att cykla hem. Nu är det sängen som gäller för imorgon är det dags för löpning och bad som vanligt.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer