Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 16 juni 2024

Då är den här helgen snart slut och det har varit en intensiv helg med många roliga saker. I fredags efter jobbet åkte Mats och jag till Ålem för att titta på husbilen en sista gång coh nu har vi bestämt oss för den. Vi kommer att hämta den efter vår Rhodos resa den 28 juni och det ska bli kul och spännande.

Därefter åkte vi hem och bara tog det lugnt för jag var lite seg efter torsdagens studentfirande.

Lördagsmorgon blev det löpning och bad tillsammans med Mats och idag hade vi inget sällskap av andra. Jag sprang för första gången på ett tag och det fungerade rätt bra med mitt knä. Det var en grå morgon, 14 grader i luften och 15,3 grader i vattnet. Det var ljuvligt som vanligt i vattnet.

Därefter blev det frukost som vanligt med köpta frallor, kokt ägg och juice. Det är bara på helgerna som vi äter bröd till frukost och jag brukar inte äta frukost till vardags. Efter frukosten fixade vi examenspresent till Lovis och Kajsa. Vi köpte solstickanunderlägg och tändstickor till Kajsa som är Lovis kusin. Till Lovis köpte vi snapsglas i olika former och ett halsband. Dottern och William hade köpt ett matchande armband till Lovis.

Sedan halvsov jag tills det var dags för att gå på deras examenfest. Klockan 17:00 var det dags och då hade det precis börjat regna så vi åkte med dottern som skulle köra. När vi kom dit fick vi bubbel och sedan serverades det grillad korv med bröd. Till kaffet fick vi kladdkaka och jordgubbstårta. Det blev en mysig kväll och vid klockan 23:00 gick vi hem fast ungdomarna stannade kvar längre. Jag kände att jag behövde hem och sova.

Idag vaknade jag tidigt även m jag inte hade behövt gå upp förrän 8:00. Idag var Mats och jag anmälda till en kajakkurs på Kalmar paddelförening. Klockan 10:00 började den och den höll på längre än vad jag trodde. Vi var nog klara vid halv tre så vi köpte varsin paj i kiosken som låg bredvid så vi hade energi till att paddla. Vi fick lära oss lite olika tekniker och sista timmen tränade vi på att ta oss ur kajaken när vi hade vält med den och sedan ta sig upp i kajaken igen. Först kändes det lite läskigt fast efter några gånger så kändes det bara roligt. Det var svårare att komma upp igen fast jag lyckades. Det kanske inte var så graciöst fast jag är nöjd med min prestation ändå.

När vi var färdiga med kursen åkte vi förbi Malin och Urbans nya lägenhet. Vi hoppades att de skulle vara där för vi var nyfikna att se lägenheten innan vi åker till Rhodos. Det var en fin trea som låg på markplan med en fin innegård. Där kommer de säkert trivas bra och med närheten till alla stans restauranger och barer.

Sedan åkte vi till Maxi och handlade och därefter åkte vi hem och jag landade i soffan i uterummet. Självklart somnade jag som en stock så nu har jag nog sabbat nattsömnen.

Det har varit en bra helg och imorgon är sista jobbdagen innan sommarlovet. Det ska bli riktigt skönt med ledighet nu för känner mig ganska utarbetad.

Kram Susann 💜

2 kommentarer