Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 17 mars

I fredags hade vi studiedag på vår skola och då var eleverna lediga. Vi hann göra en massa saker som att måla, göra handlingsplaner, tydliggörande material mm. Efter jobbet hade vi AW och jag hade bokat banor på Hansa padel arena. Så vi spelade först padel en timme och sedan åt vi tillsammans. Det blev lasagne, det var den maten som ingick i AWpaketet. Det blev en trevlig kväll.

Sedan vid 21-tiden gick jag hem tillsammans med Renée.

När jag vaknade på lördag morgon var jag seg och hade huvudvärk. Det blev en promenad tillsammans med Mats eftersom Mats har varit förkyld. Det var en skön morgon, 7 grader i luften och 4,8 grader i vattnet. Mitt huvud kändes mycket bättre efter mitt dopp.

Sedan åkte vi hem och åt frukost och jag sov en stund. Klockan 14:00 tittade vi på första halvlek mellan Bergkvara och Ljungbyholm för William spelar fotboll i Bergkvaras fotbollslag. Sedan åkte vi hem och jag sov lite till innan det var dags för att lag mat. Vi gjorde potatisgratäng och lövbiff med periljesmör och sallad. Det blev jättegott och det blev en lugn lördagskväll. Vi gick och lade oss tidigt.

Idag vaknade jag tidigt och klockan åtta åkte vi och åt hotellfrukost på Kalmarsunds hotell. Det var gott och mysigt. Sedan lämnade Mats av mig på jobbet för jag behövde bli klar med alla omdömen och lite andra dokument till på måndag. För vecka 12 och 13 har vi inplanerade utvecklingssamtal med eleverna och vårdnadshavarna. Sedan kom Mats och hämtade mig och när jag kom hem så var jag trött och behövde sova.

I eftermiddag har vi inte gjort så mycket och ikväll testade vi att hämta kebabtallrik på Södercentrum där de bytt ägare. Det var gott fast hade önskat lite mer sallad.

Det har varit en lugn helg och jag har kunnat vila mycket.

Kram Susann💜

4 kommentarer