Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 15 juni 2023

Idag blev vi nästan färdiga med vår kvalitetsredovisning som vi har skrivit på både idag och igår. Min dag gick fort då jag bara jobbade fram till lunch för vid klockan 13:00 gick jag från jobbet. Vi har en student att fira idag, kompisars barn som tar studenten. Elliot skulle springa ut klockan 13:30 från Jenny Nyströmsskolan och den ligger nära mitt jobb så jag gick bara dit för att vänta på Mats som skulle komma från sitt jobb. Jag hittade en bänk att sitta på som dessutom låg lite i skuggan och där satt jag och väntade på Mats.

När Mats kom letade vi upp Ingela och Nicke, Elliots föräldrar. Det var ett hav av människor som väntade på att ungdomarna skulle springa ut. Det var kul att se alla fina och glada ungdomar som utspringandes och som sedan skulle åka flak genom stan efter att de blivit gratulerade med skyltar och saker som hängdes runt halsen på dem.

När de sedan var på plats på flaken så åkte vi till Långviken för att Mats skulle bara jobba färdigt, han hade lite att lägga in i något system. Det var tvunget att det skulle bli färdigt idag för imorgon skulle det systemet vara stängt. Det tog inte så lång tid och sedan åkte vi hem till Mortorp där mottagningen hölls i deras trädgård.

Det var så fint gjort och den röda mattan hade rullats ut, dagen till ära så en kändes sig som en riktig kändis när en klev in i trädgården. När vi kom fick vi bubbel och snittar medans vi väntade på att studenten skulle komma hem.

När Elliot kom så sjöng vi och hurrade för honom och sedan åt vi god mat och fick god dryck i glaset. Ikväll var det jag som fick dricka bubbel. Sedan hölls det fina tal till Elliot och presenter öppnades. Vi fick även höra när Elliot och Molly sjöng för oss gäster. Det är så kul att se och höra syskonen, de är så duktiga. 💜

Tack för en sån härlig studenstskiva! 💜

Nu är vi hemma igen och tar kväll för imorgon är min sista jobbdag innan ett härligt sommarlov.

Kram Susann 💜

4 kommentarer