Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen den 17 juni 2023

Godmorgon till dig som tittar in hos mig. Igår var det sista jobbdagen innan sommarlovet. Jag jobbade fram till lunch och har rensat ut på mitt skrivbord och i min bokhylla. Gamla papper ska slängas för att få plats med nya till höstterminen. Därefter satt Annika och jag och planerade hemkunskapen för höstterminen och till kommande läsår ska vi ha lektionerna tillsammans och det ska bli kul.

Vid klockan tolv var våra hjärnor lite trötta så då avslutade vi och tog sommarlov. För att fira in semestern köpte Annika och jag sushi som vi sedan åt på kallbadhuset. Vi badade in sommarlovet och det var så härligt att bara sitta där och ta in att nu är vi lediga ända fram till den 10 augusti. Den här ledigheten är också så efterlängtad.

Sedan åkte vi hem och jag somnade i soffan i uterummet. Det behövde jag för sedan på kvällen var vi bjudna till Annika och Jonas på middag. Det var den middagen som Annika skulle fixa till mig som hon vann på mitt 50-åras kalas då mina gäster vann något de skulle göra tillsammans med mig det kommande året. En väldigt trevlig idé som Maria fixade till mig.

Än så länge är det nästan alla som har skött sitt uppdrag. 👍

Vid halvsextiden i går kväll tog vi bussen till Annika och där får vi först bubbel.

Sedan får vi en sötpotatissoppa och foccaciabröd. Det var supergott så det receptet ska jag fråga om. Till och med mannen tyckte den var god.

Efter maten spelade vi spel och vi fick jordgubbsdaiquiri som var farligt god eftersom en inte kunde känna någon spritsmak alls. Tiden gick som vanligt fort och vid kvart över elva tog vi hejdå och gick till bussen för att åka hemåt.

Idag vaknade jag vid 6, lite tidigt fast får sova sedan under dagen. Det kommer snart bli löpning och bad som vi brukar. Det är en mulen morgon och det ser ut som om regnet hänger i luften. Jag får se om vi klarar oss från regnet. Det behöver regna för det är så torrt överallt.

Sedan ikväll är vi bjudna till Malin och Urban, det ska bli trevligt.

Nu är ju vår långresa snart dags så nu ska det tvättas och packas i helgen. Se över om det är något som behöver handlas inför den. Det ska bli spännande att åka till mitt födelseland Syd Korea.

Nu önskar jag dig en bra lördag, kram Susann

6 kommentarer