Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 16 mars 2023

Jag vaknade som vanligt tidigt och idag var klockan 05:40. Vid den tiden kan jag inte somna om så jag gick upp strax efter klockan sex. Det var -3 grader utomhus och det verkade som om det skulle bli en fin dag då solen visade sig.

Innan jag åkte till jobbet jobbade jag, jag ville se över alla kunskapsplaner i de olika ämnena som jag har och även se över betygskriterierna så jag har lite koll på vad eleverna behöver göra fortsättningsvis.

Här kommer även min morgon bild som jag tog när jag går till jobbet från parkering av bil. Det brukar alltid vara svårt att hitta en parkeringsplats fast idag slapp jag leta utan hittade en på min lilla vanliga tur som jag kör i närheten av Kalmar Centrumskola. Solen sken och jag fick lite vårkänsla i kroppen.

Idag hann jag skriva mina dokument som ska vara klara till den 27 mars. Det kändes skönt för nu ska de bara kopieras och lämnas till chefen. Nu ligger jag i fas och det känns riktigt nice. Nu är det utvecklingssamtal som ska planeras och jag har mina på måndag så det kommer säkert bli lite jobb i helgen.

När jag kom hem efter jobbet så somnade jag i soffan som vanligt fast vaknade efter 40 min så idag var jag tydligen inte lika trött då jag annars brukar sova runt 2 h.

Ikväll hade jag bestämt mig för att äntligen få tummen ur och ta mig till träningen med Sweden runners. Idag var det korta intervaller som gällde. Först har vi uppvärming och sedan sprang vi 30 sek, vilade på stället i 30 sek och sedan sprang vi 60 sek, vilade på stället. Därefter vände vi om och sprang i 90 sek och målet var att komma tillbaka till starten. Detta block gjorde vi fem gånger. Sedan avslutade vi med styrketräning för ben och mage. När träningen var över var jag supernöjd över att jag hade kommit iväg till träningen, vilket jag såklart visste att jag skulle tycka. Ikväll behövde jag ingen pannlampa, det var lite mörkt mot slutet fast då gjorde vi styrketräningsövningarna under gatlampor.

Jag i bilen innan träningen.

När jag kom hem från träningen så hade Mats gjort mat, fast spenatsoppan smakade gammalt. Tydligen hade spenaten legat för länge i frysen så det blev mackor och ägg ikväll och vi blev mätta trots att vi blev utan soppa.

Nu blir det lite slötittande på tv innan det är dags för sängen. Jag hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

6 kommentarer