Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 22 februari 2024

Imorse kände jag mig seg så det blev en lugn morgon.

Jag ringde till Borgholm kommun, servicekontor för att höra om de hade fått in en klocka som jag glömde i kallbadhuset igår eller vart kvarglömd saker förvarades. Hon lovade kolla med vaktmästaren och skulle återkomma. Efter en timme ringde hon igen och sa att vaktmästaren inte hade tid att åka till kallbadhuset så då hade hon själv cyklat till kallbadhuset för att leta efter min klocka. När hon ringde var hon i kallbadhuset och även fått de som var där att leta fast de hittade inte min klocka. Efter ett tag hittade hon en lapp om en upphittad klocka och att personen hade klockan. Jag fick telefonnumret till den personen. Så himla gulligt av henne på servicekontoret att cykla till kallbadhuset.

Jag ringde den som troligen hade min klocka och det var min klocka. Jag hade sådan tur att hon skulle till Kalmar i eftermiddag så vi bestämde träff på Rasta klockan 16:00.

Vid halv elva fick jag ett mess från Annika och jag tänkte att hon messade fel då vi har setts måndag, tisdag och onsdag. Det hon ville var att jag skulle följa med henne på en löprunda i norrliden. Jag sa att jag kunde det för kände att det skulle vara skönt att komma ut lite.

Jag hämtade upp Annika vid hav tolv och sedan blev det 2 km löpning. Vi kände oss nöjda efteråt.

Därefter åkte jag hem och duschade och sedan somnade jag i soffan och sov en och en halv timme.

Klockan 16: hämtade jag min klocka och tackade. Så bra det löste sig.

Dagens ord i Christels fotoutmaning är Bubblor, så det fick bli en bild när jag använder min sodastreamer. Jag älskar kolsyrat vatten.

Kram Susann 💜

2 kommentarer