Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 21 september 2022

Godmorgon, det är en fin morgon även denna. Solen skiner och nu är temperaturen 5 grader i luften så här strax efter sju.

När jag kom hem från Centrumskolan igår så deckade jag som vanligt i soffan i uterummet. När det sedan var dags för att göra sig i ordning för att springa och bada så var jag så trött fortfarande och jag fick verkligen kämpa med mig själv för att jag skulle komma iväg med Mats. Jag var så nära att säga att han fick åka själv fast jag är glad att jag lyckades övertala mig själv. Vi skulle träffa Madeleine klockan 17:20 för att springa på Stensö. Karin sprang själv då hon ville springa längre än oss. Hon tränar inför Växjömaraton. Det var längesedan vi sprang tillsammans så det var kul att träffas igen.

Jag sprang den lilla rundan och genade på vissa ställen så sammanlagt sprang jag tre km. Mats och Madeleine sprang längre, säkert runt 4,5 km. Efter löpningen blev det ett dopp i det uppfriskande vattnet. Det var 11 grader i luften och i vattnet var det 15,3 så nu börjar det bli riktigt härligt. Jag gillar när vattentemperaturen ligger strax under 10.

När vi kom hem lagade vi pyttipanna eller rättare sagt Mats lagade och jag rättade matteböcker. Sedan blev det en stund framför tvn innan det var dags för sängen.

Idag blir det som vanligt Centrumskolan och sedan vila när jag kommer hem. Jag gör så lite som möjligt när jag kommer hem. Jag ska försöka läsa lite i bokcirkelboken för jag lyssnade färdigt igår fast upptäckte att jag nog måste missat lite, då jag varit ofokuserad. Jag ska se om jag kan få lite klarhet i att bläddra och skumläsa lite i boken. Det blir säkert lite jobbplanering och rättningar i matteböckerna också innan jag kan ta kväll helt.

Mats ska iväg som vanligt på teaterrep och nu är det inte så länge kvar tills premiären den 7 okt på First hotell Witt. Biljetter finns att köpa på Nortic och kostar från 490 kr och då ingår det mat.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan skriva några arbetsbeskrivningar inför morgonens lektion.

Jag önskar er en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer