Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Torsdagen den 23 mars 2023

I morse var jag riktigt seg och drog mig i sängen innan jag klev upp. Hela kroppen kändes mörbultad och jag hade träningsvärk både här och där. Jag antar att det var för både padeln och löpningen igår.

Idag var det inte lätta att hitta parkeringsplats inne i stan utan fick köra runt några gånger innan jag till slut kunde parkera. Idag hade jag inte alls flyt med min fickparkering utan fick köra om flera gånger vilket jag inte brukar göra. Det blev en selfie på väg till jobbet.

I eftermiddag hade jag mitt sista utvecklingssamtal och det känns skönt att alla är gjorda nu så jag kan koncentrera mig på annat. I eftermiddag har jag pratat med dottern och det är ju alltid trevligt.

Jag valde bort träningen med Sweden runners ikväll för jag kände att jag var för trött för det. Ikväll lagade vi spenatsoppa med kokt ägg till.

Jag hade läst att det var goda chanser för norrsken ikväll vid mökrets inbrott så jag fick med mig Mats till Värsnäs för att spana efter norrsken. Mats kallar det för att jag skulle titta på allt skräp i luften. Jag var näjd att jag fick med honom i alla fall. Jag tog systemkameran och stativet med mig och det märktes att jag inte använt systemkameran på länge, för det kändes ovant och jag hittade inte allt jag ville. Jag hade glömt bort hur jag ställde in vissa inställningar.

Här kommer lite bilder från kvällen, tyvärr såg vi inget norrsken. Vi får ge oss ut en annan kväll och hoppas på mer tur.

Jag hoppas du haft en bra dag för det har jag haft. Kan det bli bättre? Imorgon är det fredag och det innebär två dagars ledighet. Helgen är alltid efterlängtad. Något annat som är efterlängtat är frågorna som Christel brukar lägga ut på onsdagar. Jag undrar om frågorna i boken är slut.

Nu önskar jag dig en fortsatt fin kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer