Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 26 mars 2023

Godkväll, här sitter jag i soffan efter en lugn hemmahelg. I fredags gick dagen fort som vanligt och efter jobbet så åkte jag till city gross och handlade skaldjur. Som de flesta fredagskvällar så äts det skaldjur hemma hos oss.

Lördagsmorgonen började som vanlig med löpning och bad eller rättare sagt blev det ingen direkt löpning utan jag lufsade och gick om vartannat. Det var skönt i vattnet. I luften var det 8 grader och i vattnet 4,1.

Väderbilden när jag steg upp i lördags.

Vi gjorde inget särskilt på lördagen och jag hade sovit så dåligt på natten så det blev att jag sov nästan hela dagen. På kvällen tittade vi på Let´s dance.

Idag åkte vi och tränade på Malkars och jag fick med mig Mats. Eftersom vi skulle äta hotellfrukost efter så blev det bara 5 minuterslöpning innan jag körde ett och ett halvt varv på Milon.

Jag ser väldigt uttråkad ut på denna bilden, haha.

Vi valde att äta på hotell Witt och om en har Malkarskort så får en rabatt och betalar endast 85 kr för en frukost per person.

Sedan åkte vi hem och jag gjorde en anmälan till en kurs till hösten på 30 hp. Jag hoppas jag kommer in fast det är nog inte så troligt. Jag har även sökt en kurs på 7,5 hp som jag tror jag har större chans på.

Idag har jag även läst i min bok som är tjock som en tegelsten. Jag har läst två tredjedelar så jag hinner säkert läsa ut den till bokcirkeln den 28 april.

Ikväll har vi tittat på Robinsson och snart blir det sängen så jag är utvilad och laddad för en ny vecka.

Kram Susann 💜

2 kommentarer